Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vers Geplukt

Ontdek de meest verse noten rechtstreeks van de boomgaard voor een natuurlijke smaakexplosie.

Goedheid Verzegelen

Houd de knapperigheid en smaak vast met onze luchtdicht verzegelde 'Goedheid Verzegelen' container.

Rechtstreeks van de Bron

Noten met een verhaal! Proef de authenticiteit met onze 'Rechtstreeks van de Bron' container, direct van de boer naar jou.

Over Ons

Bij Nootje hebben we een passie voor hoogwaardige, verse producten. Ons verhaal begon in 2015, en sindsdien hebben we onszelf toegewijd aan het leveren van de beste noten, pinda's, Arabica koffiebonen, chocolade, gedroogd fruit en Japanse snacks. Wat 'vers' betekent voor ons gaat verder dan een label; het is een belofte. We branden al onze noten persoonlijk in onze eigen winkels, waar ambacht en aandacht voor detail samenkomen om de ultieme smaakbeleving te creëren.Bij Nootje geloven we in eerlijkheid, transparantie en het delen van genot. Onze missie is om uw bestelling eenvoudig en snel te laten verlopen, terwijl we de hoogste kwaliteit handhaven. Wij nodigen u uit om de wereld van Nootje te ontdekken, waar uw smaakervaring centraal staat en waar we elke dag werken aan het overtreffen van uw verwachtingen.

Onze Visie

Sinds 2015 staat de relatie met onze gewaardeerde klanten centraal in het fundament van ons bedrijf. Wij begrijpen dat het maken van de beste keuze uit diverse opties belangrijk is voor onze klanten. Daarom streven we er voortdurend naar om aan de wensen van onze klanten te voldoen en de hoogste kwaliteit service te bieden. Onze belofte is om de beste producten tegen de meest gunstige prijzen te leveren. Wij zijn volledig toegewijd aan de tevredenheid van onze klanten, want kwaliteit is voor ons een absolute prioriteit! Bij Nootje geloven we in eerlijkheid, transparantie en het delen van genot. Onze missie is om uw bestelling eenvoudig en snel te laten verlopen, terwijl we de hoogste kwaliteit handhaven. Wij nodigen u uit om de wereld van Nootje te ontdekken, waar uw smaakervaring centraal staat en waar we elke dag werken aan het overtreffen van uw verwachtingen.