Zoek
Sluit dit zoekvak.

Retourneren

Heb je een ontvangen pakket dat je wilt retourneren? Dan heb je het recht om binnen een termijn van 14 dagen na de dag waarop je het pakket (of een door jou aangewezen derde) in bezit hebt gekregen, een retouraanvraag in te dienen. Gebruik hiervoor het onderstaande retourformulier.

Stappenplan voor het retourneren:

 1. Vul het bovenstaande retourformulier volledig in.
 2. Voeg de product(en) toe aan de originele doos die je wilt retourneren.
 3. De verpakking moet ongeopend en onbeschadigd zijn, tenzij anders overeengekomen met de klantenservice (bijvoorbeeld als er na het openen een probleem met het product is).
 4. Zorg ervoor dat de product(en) die worden geretourneerd goed verpakt zijn (in een verzendoos).
 5. Voeg het ingevulde retourformulier en een kopie van de factuur toe en verzend het pakket terug naar De Notenshop. Het adres staat hieronder vermeld.
 6. De retourkosten zijn te allen tijde voor rekening van de consument.
 7. Zodra het retourpakket door ons is ontvangen en goedgekeurd, ontvang je het aankoopbedrag terug of wordt de regeling zoals besproken met de klantenservice toegepast.
  Bedankt voor het volgen van ons retourproces.


Adres gegevens Nootje

T.A.V. retourafhandeling
Gemullehoekeneweg 3
5061 MA Oisterwijk
Noord-Brabant
Nederland

Retourvoorwaarden

 • Het product mag niet zijn gebruikt of beschadigd; het mag geen tekenen van gebruik of uiterlijke wijzigingen vertonen.
 • Het product mag slechts in beperkte mate worden uitgepakt en/of gebruikt, uitsluitend om te beoordelen of het behouden wordt.
 • Uit hygiënische en veiligheidsoverwegingen kunnen wij geen geopende retourzendingen accepteren.
 • De retourzending is op eigen kosten. Niet-gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd, en de kosten hiervan zijn voor rekening van de verzender.
 • Teruggestuurde artikelen moeten zich in zo origineel mogelijke staat bevinden en, indien mogelijk, in de originele verpakking, vergezeld van een kopie van de factuur en een volledig ingevuld retourformulier.
 • Na ontvangst wordt de retourzending gecontroleerd. Bij onvolledige of beschadigde artikelen of verpakking worden kosten in rekening gebracht bij de koper, die worden afgetrokken van het terug te storten bedrag.
  Restitutie van het orderbedrag vindt plaats binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending en is uitsluitend mogelijk via een bank- of girale overboeking.
  Als een bestelling niet binnen 30 dagen na bestelling is afgeleverd, heeft de koper het recht de bestelling te annuleren, behalve als afwijkende levertijden zijn overeengekomen.


Retourkosten

De retourkosten voor het retourpakket zijn te allen tijde voor rekening van de klant.